Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@08:05:28 GMT

با لاماری ایما، چینی خوش استایل آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۶۴۸۴

با لاماری ایما، چینی خوش استایل آشنا شوید

کسب اطلاعات در مورد هر خودرو به راحتی امکان‌پذیر نیست. برای مثال برخی اتومبیل‌های محبوب بازار همچون نیسان ماکسیما و سیتروئن زانتیا از چرخه تولید خارج شده‌اند و نمی‌توان اطلاعات فنی آن‌ها را در نمایندگی شرکت تولیدکننده یافت. این اطلاعات به همراه جزئیات کامل در خودروبانک قابل دسترسی هستند. علاوه برآن کاربران می‌توانند مقالات جامع تجربه رانندگی با هر خودرو حاضر در بازار را به راحتی در خودروبانک بخوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر مزایا خودروبانک برای مخاطبان ایرانی، راهنمایی آن‌ها برای انتخاب خودرو مطلوب است. تجربه‌های جامع رانندگی با خودروهای مختلف، به کاربران امکان بررسی و مقایسه گزینه‌های گوناگون را اعطا می‌کند. با بررسی مشخصات اتومبیل‌های مختلف در خودروبانک و مطالعه تجربه رانندگی آن‌ها، می‌توانید به درک کاملی از دو یا چند خودرو رقیب دست پیدا کنید. این سطح از ادراک شما را در انتخاب گزینه مطلوب یاری می‌کند، چرا که اکنون با نقاط قوت و ضعف هر خودرو آشنا شده‌اید.

یکی از بخش‌های پربازدید خودروبانک، اخبار خودرو است. در این بخش آخرین و جدیدترین اخبار خودرو ایران و جهان را خواهید خواند. همچنین جدیدترین شرایط فروش خودروهای گوناگون نیز به اطلاع شما خواهد رسید. در شرایطی که قرعه کشی خودرو به یک رقابت در بازار ایران تبدیل شده است، کسب اطلاع از جدیدترین شرایط فروش خودرو برای مخاطبان خودروبانک مسئله مهمی محسوب می‌شود.

لاماری ایما، یک کراس‌اوور متفاوت

بازار خودرو ایران طی چندسال گذشته، آکنده از انواع کراس‌اوورهای چینی شده است. حضور این خودروها همزمان با طولانی شدن ممنوعیت واردات شکل دیگری پیدا کرده است، چرا که مشتریان ایرانی به دنبال خودروهای مدرن و امروزی هستند و تولیدات داخلی پاسخگوی انتظارات آن‌ها نیست.

امروزه انواع مختلفی از کراس‌اوورهای چینی را در بازار ایران می‌توان یافت. کراس‌اوورهای کوچک اقتصادی، کراس‌اوورهای میان‌رده و کراس‌اوورهای لوکس همگی در بازار ایران حضور دارند. در این بین اما جای خالی کراس‌اوورهای اسپرت به چشم می‌خورد و شرکت‌های خودروسازی حضور چندانی در این بخش از بازار نداشته‌اند.

در چنین شرایطی، آرین موتور تصمیم گرفت تا لاماری ایما را به عنوان آغازگر دور جدید فعالیت‌های خود در ایران انتخاب کند. تا پیش از این آرین موتور تنها به واسطه واردات خودروهای میتسوبیشی و دی اس شناخته می‌شد و تولیدات آن در حوزه خودروهای دیزل بودند. با این حال اکنون این شرکت یک کراس‌اوور چینی اسپرت را با نام لاماری ایما به بازار ایران عرضه کرد. معرفی لاماری ایما در واپسین روزهای سال 1400 انجام شد و نسخه‌های تولید شده آن به آرامی در حال تحویل به مشتریان هستند.

محصولی متفاوت از دانگ فنگ

برند دانگ فنگ در ایران با حضور کامیون‌ها و هاچ‌بک کراس دانگ فنگ H30 کراس شناخته شده است. با این حال دایره تولیدات دانگ فنگ بسیار گسترده است و انواع مختلفی از خودروها را می‌توان در سبد محصولات این شرکت دید. یکی از محصولات این شرکت، دانگ فنگ T5 Evo است که نسخه اسپرت و جذاب‌تر دانگ فنگ T5 محسوب می‌شود.

پسوند Evo کوتاه شده Evolution است که معنای تحول می‌دهد. درج این عبارت در نام یک خودرو، به معنای عرضه نسخه اسپرت و قدرتمند آن است. پسوند Evo برای سال‌ها برای عنوان تیپ اسپرت و قدرتمند میتسوبیشی لنسر به کار می‌رفت و اکنون دانگ فنگ نیز این عبارت را به نام کراس‌اوور خود افزوده است تا آن را از مدل عادی متمایز جلوه دهد.

ماشین لاماری ایما در مقایسه با نسخه اصلی دانگ فنگ T5، از نظر ظاهری به کلی متفاوت است. البته نسخه اصلی دانگ فنگ T5 نیز در همین زمان توسط خودروسازی فردا با نام فردا T5 به بازار عرضه شده است، از این رو می‌توان تفاوت‌های بین فردا T5 و ماشین لاماری ایما را به خوبی متوجه شد.

ماشین لاماری ایما، کراس‌اووری با ارزش خرید بالا

لاماری ایما همانند بسیاری دیگر از کراس‌اوورهای چینی بازار ایران، به پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر مجهز است. با این حال پیشرانه لاماری ایما اندکی نسبت به دیگر موتورها متفاوت است. این موتور از سیستم تزریق مستقیم سوخت یا GDi بهره می‌برد که حاصل آن توان و گشتاور بیشتر پیشرانه است. حداکثر راندمان موتور لاماری ایما به 195 اسب‌بخار قدرت و 285 نیوتن‌متر گشتاور می‌رسد.

گیربکس در نظر گرفته شده برای ماشین لاماری نیز از نوع هفت سرعته اتوماتیک دوکلاچه مرطوب یا WDCT است. لاماری ایما از سیستم انتقال قدرت دیفرانسیل جلو پشتیبانی می‌کند، در نتیجه نمی‌توان از این خودرو انتظار آفرود داشت. با این حال سیستم انتقال قدرت دیفرانسیل جلو، خروجی‌های اگزوز دوگانه و گیربکس دوکلاچه یک کراس‌اوور فوق سریع را از لاماری ایما ساخته‌اند.

کاستی‌های لاماری ایما

آرین موتور برای آن که بتواند محصول تازه وارد خود را در بازار به راحتی بفروشد، برچسب قیمتی را کمتری برای ماشین لاماری در نظر گرفته است. در ازای کاهش قیمت نسبت به رقبا، برخی از امکانات لاماری ایما حذف شده‌اند. برای مثال گیربکس این خودرو قابلیت تیپ ترونیک ندارد و راننده قادر به تعویض دستی دنده‌ها نیست. همچنین اگر به دنبال آپشن‌هایی همچون دوربین 360 درجه، گرمکن صندلی، رادارهای جانبی و ماساژور صندلی هستید، لاماری ایما گزینه مطلوبی برای شما نخواهد بود. در حقیقت ماشین لاماری انتخاب نخست برای کسانی است که به دنبال تجربه سواری اسپرت و سریع با یک کراس‌اوور هستند و البته تنها خرید ماشین صفرکیلومتر برای آن‌ها رضایت‌بخش قلمداد می‌شود.

کد خبر 1655469

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کراس اوورهای یک کراس اوور بازار ایران لاماری ایما دانگ فنگ T5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۶۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!

آفتاب‌‌نیوز :

کلانشهر تهران بر اساس برآورد سال ۲۰۱۸ سازمان ملل، سی‌وچهارمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شود که همین امر، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق شهرداری برای انجام امور شهری است. طی سال‌های اخیر، استفاده از اتوبوس‌های شهری (BRT) برای مردم این کلانشهر به یک معضل اساسی تبدیل شده است و ساعات پیک شلوغی باید در صف‌های طویل ایستگاه‌ها، چشم‌انتظار اتوبوس‌های فرسوده نشست.

کار به جایی رسیده که مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، طی روز‌های اخیر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است.» البته چمران در اولین جلسه امسال شورای شهر تهران پس از اعلام احداث مسجد در پارک قیطریه، از انعقاد قرارداد واردات دو هزار دستگاه اتوبوس برقی با یک شرکت چینی خبر داد که جزئیات این قرارداد تا حدودی نامشخص بود.

به دلیل مشکلات اقتصادی موجود طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری مورد نیاز در سیستم اتوبوس‌رانی تهران انجام نگرفته و همین امر باعث می‌شود به سرمایه‌ای عظیم و سرعت عمل بالا برای نوسازی این سیستم فرسوده نیاز باشد.

در چند ماه گذشته گله‌مندی شهرداری تهران و خودروسازان داخلی از یکدیگر بار‌ها به گوش رسیده است؛ از ادعای شهرداری مبنی بر بدقولی ایران‌خودرو دیزل در تحویل اتوبوس‌ها گرفته تا افشاگری علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، در مورد پرداخت‌های شهرداری به این شرکت.

عظیمی در بهمن ۱۴۰۲ گفت: «۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل داده شد و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ایران‌خودرو پرداخت کنند که ریالی به صورت نقدی پرداخت نشد. شهرداری به جای پول، ملک به ایران‌خودرو داده که آن را هم فروخته‌اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته که مدارک آن موجود است.»

مطالعه بیشتر: مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
همین کش‌وقوس‌های میان یک نهاد دولتی و خودروساز دولتی باعث شد شهرداری بهانه لازم را برای انعقاد قرارداد با طرف چینی به دست آورد. قراردادی که بعد‌ها مشخص شد به جای عقد با یک خودروساز چینی، با شرکت ساختمان‌سازی بسته شده و یک ایراد اساسی دارد. اما سوال اصلی این است که دلیل عقد چنین قرارداد پرشتابی چه بود که شهرداری تهران حتی رغبتی به خرید مستقیم اتوبوس‌ها از خودروساز چینی نداشت؟

محمود خاقانی، تحلیلگر حوزه انرژی، در گفتگو با تجارت‌نیوز اعلام کرد: «شهردار تهران با انعقاد قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی با یک شرکت چینی که در حوزه ساختمان فعالیت می‌کند، اقدام به خرید اتوبوس کرده و وزارت صمت در شرایطی که کمبود برق و بنزین وجود دارد، از این طرح حمایت کرده و قرار است هزاران دستگاه اتومبیل دوگانه‌سوز برقی و بنزینی وارد کنند.»

او ادامه داد: «قرارگاه خاتم‌الانبیا با یک شرکت چینی که در کار تجارت نفت خام است بیش از سه میلیارد یورو قرارداد بسته تا فاز دو فرودگاه امام خمینی را بسازند. خرید اتوبوس برقی از شرکت ساختمانی با کیفیت نامعلوم منجر به هزینه میلیون‌ها یورو می‌شود که نتیجه آن مشخص نیست. شهردار در پارک‌ها مسجد می‌سازد تا توجه مردم از موضوع خرید اتوبوس‌ها به نگرانی بابت قطع درختان منتقل شود.»

اکنون پس از حاشیه‌های بسیار و واکنش‌هایی که این قرارداد برای شهرداری تهران به دنبال داشت، بنر‌های تبلیغاتی در جای‌جای شهر نصب شده است تا قرارداد دو میلیارد یورویی خرید اتوبوس از شرکت ساختمان‌سازی چینی را موجه نشان دهد. نمونه‌ای از این بنر را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

سوال اساسی دیگر این است که با توجه به عملکرد گذشته، که می‌توان گفت آماده‌سازی زیرساخت خودرو‌های برقی تهران در ۶ ماه آینده چندان ممکن نیست، آیا پای مافیای خودرو در میان بود که چنین قراردادی با مشکلات حقوقی و چنین باعجله بسته شد؟ برای پاسخ به این سوال‌ها باید منتظر عملکرد ۶ ماه آینده این نهاد‌های دولتی بود. هرچند در موارد مختلف گذشته، همچون واردات خودرو‌های سواری، بار‌ها عملکرد وزارت صمت زیر سوال رفته است.

منبع: تجارت نیوز

دیگر خبرها

  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟